ARBEJDSPSYKOLOGI

Arbejdspyskologi med fokus på trivsel og mental sundhed

Hos NORBYE tilbydes hjælp til bedre trivsel og performance i virksomheder og organisationer. Opgaverne er mangeartede, og det er også det, der gør det spændende at være en del af NORBYE, da hvert individ, team og organisation er forskellige. Uanset opgave tænkes  performance, effektivitet og trivsel ind i det bidrag, som jeg kommer med.


Har I ledere og medarbejdere, der er overbelastede eller stressramte ledere, så hjælper jeg dem med indsigt og værktøjer til at finde fodfæste og skabe trivsel i en travl hverdag.


Derudover arbejder jeg med konkrete stressforebyggende indsatser, herunder afdækning af ressourcer og potentielle belastningsrisici i organisationen. Uddannelse og træning af organisationen, herunder HR, arbejdsmiljørepræsentanter og trivsels-/sundhedsudvalg er ligeledes en vigtig del af mit fokus på den mentale sundhed i organisationen.


Endvidere tilbyder jeg rådgivning, samtaler og værktøjer ved forskellige organisatoriske udfordringer, herunder konflikthåndtering, forandringsprocesser,personvurdering / assessment i forbindelse med stress-screening, rekrutteringsopgaver, talentudvikling, etc.


Klik på billederne herunder for at læse mere om, hvad jeg kan hjælpe jer med.