ALMEN TERAPI

ALMEN TERAPI

I processen med at finde mening, værdi og motivation i vores liv kan der være behov for hjælp til at udvikle og mobilisere de nødvendige ressourcer, der skal til for at løse udfordringer og problemer.

For at det enkelte menneske kan tage ansvar for egen udvikling, er det vigtigt at styrke kendskabet til den indre motivation, egne styrker og udfordringer, hvilket er en vigtig bestandel i min tilgang.


Gennem samtaleterapi skabes overblik og refleksion til at se muligheder frem for begrænsninger. Sammen arbejder vi med det, der fylder mest hos dig, og inddrager situationer, tanker, følelser og adfærd. Samtalerne kan kombineres med forskellige øvelser og redskaber, der tilpasses dine behov.


Jeg anvender forskellige metoder, men er særligt inspireret af kognitiv terapi. I den kognitive terapi arbejder vi sammen om at undersøge, udfordre og omstrukturere dine fastlåste eller negative tankemønstre (f.eks. bekymringer, selvbebrejdelser, negativ coping, etc.) for at skabe en indre ro, styrke dine mentale vaner samt opbygge selvtillid og selvværd til bedre at kunne forstå og acceptere dig selv.


Terapi samtaler kan foregå enten i konsultationen i Ringsted eller online. Læs mere herom under konsultation


Læs mere om de forskellige temaer, som jeg kan hjælpe dig med, i rullemenuen øverst på siden under "ALMEN TERAPI".