PROFIL

Marianne Norbye de Paoli

M. Sc. Psychology

M. Sc. Human Resource Management

NORBYE drives af undertegnede, som arbejder med både virksomheder og private. Derudover har jeg skrevet flere bøger om emnerne stress, mental sundhed og trivsel. Grundtanken bag NORBYE er baseret på at skabe indsigt og udvikling og kan udtrykkes således: "Vi er i lære som mennesker"


NORBYE for virksomheder

NORBYE er en konsulentvirksomhed og en netværksorganisation, hvilket vil sige, at der trækkes på specialister inden for forskellige faggrupper alt afhængig af opgavernes art og størrelse. Specialerne dækker ud over trivsel, stresshåndtering & stressforebyggelse samt mental sundhed, også over områder som eksempelvis lederudvikling, teamudvikling og assessment / personvurderinger.


Hos NORBYE arbejdes der med temaer relateret til det hele menneske & det hele liv. I relationen med virksomheder og individer vægtes nærværet og de individuelle behov højt.


NORBYE for private

NORBYE  beskæftiger sig også med individuel psykologisk rådgivning og terapi for private, og  typisk med temaer inden for stress, selvværd, personlig udvikling, livskriser samt pårørendesamtaler i forhold til autisme/ADHD.


Undertegnede fungerer blandt andet som  autismekonsulent for forældre til børn med autisme, og er en aktiv foredragsholder i forhold til mere fokus på forældrenes rolle, stress og egenomsorg.


Marianne Norbye de Paoli


NORBYEs privatlivsbeskyttelsespolitik

NORBYE

Horsemosevej 11, DK-4100 Ringsted

Telephone: 60537060 - E-mail: mail@norbye.dk

Cvr: 36329599


SKYPE: mariannedepaolinorbye

Linkedin: MarianneNorbyedePaoli / NORBYE

Facebook: NORBYE


Copyright (C) All Rights Reserved