Foredrag

FOREDRAG

Jeg samarbejder gerne med skoler, institutioner og foreninger vedrørende et større fokus på autisme - herunder styrkelse af forældre/pårørende rollen.


Er I en skole, institution eller forening, som ønsker at tilbyde forældre- og personalegruppen foredraget AUTISMEREJSEN, eller har I behov for et foredrag skræddersyet til jeres situation / ønsker, er I meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om mulighederne.


Her på siden finder I en nærmere beskrivelse af foredraget AUTISMEREJSEN, som henvender sig til forældre og pårørende til børn med autisme.


Som virksomhed kan I også være med til at støtte et godt formål ved at tilbyde lokale og forplejning, så sørger jeg for at sætte et foredrag op, invitere deltagere og samtidig promovere jeres virksomhed.

DET SIGER DELTAGERNE:

”Mange tak for et virkelig relevant foredrag i aftes. Meget genkendelige følelser og problemstillinger, som du berørte.”

 

”Tak for er godt foredrag i går. Masser af ting som jeg kunne nikke genkendende til.”

 

”Tak for et godt foredrag. Det kan være fint at høre, hvordan vi i virkeligheden er mange, som kender til autisme-hverdagens vilkår. 

Jeg synes det var en god oversigt du havde lavet over de forskellige dale, og de forskellige strategier, som man kan benytte for at komme op igen.”

 

”Tak for et rigtig godt foredrag. Glæder mig til at modtage dine slides og reflektere over alle de mange gode ord.”

 

”Det var et super godt og brugbart foredrag du holdt, med mange gode eksempler. Det gav rigtig god mening for mig.”

 

”Gode og relevante temaer, du behandler. Jeg håber at få lejlighed til at høre dig en anden gang.”

BOOK ET ARRANGEMENT


AUTISMEREJSEN

 Copingstrategier til forældre til

børn & unge med autismeAt være forældre til et barn eller ung med autisme stiller store krav til forældrene i hverdagen og ikke mindst til håndteringen af den stress, der følger med, når man har autismen tæt inde på livet.


Foredraget retter sit fokus mod forældrenes egenomsorg, og beskæftiger sig med den følelsesmæssige belastning det er at være forældre til et barn eller ung med autisme. Deltagerne vil blive introduceret for og guidet igennem AUTISMEREJSEN og dets mange dale, floder og bjergtoppe, for at få en større forståelse for de tanker og følelser, der følger med forældrerollen ligesom der vil være en introduktion til forskellige copingstrategier.


AUTISMEREJSEN berører vigtige emner som blandt andet; Sorg, Stress, Frustration og Håbløshed, Vrede, Misundelse, Ensomhed og Skyld etc.


Foredraget vil ligeledes berøre vigtigheden af, at de nære omgivelser støtter op om familien med et barn eller ung med autisme.


MÅLGRUPPE: 

Forældre til børn og unge med autisme samt pårørende, herunder bedsteforældre, til familier med autisme.

NORBYE

Horsemosevej 11, DK-4100 Ringsted

Telephone: 60537060 - E-mail: mail@norbye.dk

Cvr: 36329599


SKYPE: mariannedepaolinorbye

Linkedin: MarianneNorbyedePaoli / NORBYE

Facebook: NORBYE


Copyright (C) All Rights Reserved