AUTISME

Samtaleterapi, Psykologisk rådgivning, Foredrag & Trivselskurser til forældre

Jeg har i mit arbejde fokus på forældrerollen og den mentale sundhed, når man har et barn med udfordringer, herunder især autisme. Derudover er det vigtigt for mig at skabe en større indsigt og forståelse for børn og unge, som lever med en diagnose.


Er du / I interesseret i at vide mere om den mentale sundhed hos forældre til børn og unge med autisme, så læs eventuelt artiklen "Mental sundhed & trivsel hos forældre til børn og unge med autisme" hvor jeg sætter fokus på de 5 mentale sundhedsfaktorer, som jeg mener, er af stor betydning for forældrenes velbefindende.


Til dagligt arbejder jeg individuelt med forældrene og de pårørende til barnet og derudover med fagpersoner i form af rådgivning til lærerteans / personalegrupper / familierådigning, der i det daglige har kontakt til forældre, børn og unge med autisme. 


I min tilgang bruger jeg ofte forståelsesrammen "AUTISMEREJSEN", der illustrerer de følelsesmæssige belastninger, der er en del af forældrelivet, og det er også denne ramme, der lægger til grund for foredraget af samme navn, som jeg afholder i foreninger, organisationer, på skoler og i netværk. Desuden er AUTISMEREJSEN beskrevet i bogen AUTISMEREJSEN - Guide & coping strategier til forældre til børn med autisme, som jeg er forfatter til.


Klik på billederne herunder for at læse mere om, hvad jeg kan hjælpe dig/jer med.

NORBYE

Horsemosevej 11, DK-4100 Ringsted

Telephone: 60537060 - E-mail: mail@norbye.dk

Cvr: 36329599


SKYPE: mariannedepaolinorbye

Linkedin: MarianneNorbyedePaoli / NORBYE

Facebook: NORBYE


Copyright (C) All Rights Reserved