Referencer

NORBYE

PSYKOLOGISK PARTNER


REFERENCER

NORBYE hjælper virksomheder og organisationer i den private og offentlige sektor med at udvikle de menneskelige ressourcer.

Nedenstående liste viser et uddrag af udtalelser og referencer.

UDTALELSER


"Jeg har haft fornøjelsen af at køre et individuelt forløb med Marianne, som jeg har været rigtig glad for da det var nyttigt.

Jeg vil især fremhæve Mariannes nærvær, nysgerrighed samt strukturerede opfølgning på især den sundhedspsykologiske profil, som jeg udfyldte. Marianne formodede at få mig til at reflektere og forholde mig til min virkelighed. Mine varmeste anbefalinger herfra".   


Musa Kekec,

CVP HR Business Partner. Novo Nordisk


- - -"Tusind tak til Marianne Norbye de Paoli for at dele sin viden og værktøjer. Både i vores arbejds- og privatliv stilles der krav til vores mange roller, vi stiller også høje krav til os selv. Life-balance hjulet og copingstrategier er gode værktøjer som kan hjælpe dig med at skabe en bedre balance og håndtere de mange forandringer og krav. Det satte i hvert fald mine egne prioriteter i perspektiv. I min optik, er det vigtigt at have fokus på, at medarbejderen er i balance og at virksomheden er robust".


Sabrina Hansen,

HR Business Partner. Visma Consulting


- - -


"Jeg oplever Marianne som en super kompetent rådgiver med solid praktisk erfaring, som man tydeligt mærker, at hun anvender i hendes arbejde. Hun lytter aktivt, giver konkrete/specifikke værktøjer at arbejde videre med, med udgangspunkt i kognitiv terapi. Der er kort sagt fokus på at udrede og herefter på handling.Personligt oplever jeg Marianne som en yderst sympatisk, professionel og behagelig person, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger"


Catherina Hjorth,

HR-Partner. MovieStarPlanet

NORBYE

Horsemosevej 11, DK-4100 Ringsted / Mobile: +45 6053 7060 / E-mail: mail@norbye.dk / Cvr: 36329599


SKYPE: mariannedepaolinorbye / Linkedin: MarianneNorbyedePaoli / Company Linkedin: NORBYE / Facebook: NORBYE

Copyright © All Rights Reserved