Trivsels_stress kommunikation

NORBYE

PSYKOLOGISK PARTNER


TRIVSELS-& STRESS KOMMUNIKATION

En væsentlig forudsætning for effektiv stressforebyggelse – hvis ikke den vigtigste – er kommunikationen, at vi som leder og medarbejder tør og kan tage dialogen om alt det ”bløde”, alt det som vedrører, hvordan vi har det.


I en travl hverdag kan dialogen alt for ofte komme til at dreje sig om faglige udfordringer, deadlines, møder, etc., og trivselselementet kan let komme til at glide i baggrunden, og bliver måske først taget op på den årlige MUS eller når stress er en realitet.


Dialogen skal prioriteres

Dialogen om trivsel eller stress skal der ikke først tages hul på, når skaden er sket, men derimod en kommunikation, som leder og medarbejder løbende tager sammen, for dermed i opløbet at kunne drøfte begyndende usunde arbejdsmønstre, belastninger eller tegn på mistrivsel, men naturligvis også med fokus på arbejdsglæde, motivation & energigivende opgaver, etc.


Fyld flere værktøjer i organisationens mentale toolbox

NORBYE er specialiseret i at udvikle mentale sundhedskompetencer på arbejdspladsen, herunder også træne ledere og medarbejdere i viden og værktøjer til trivselsdialogen.


Træning i trivsels- & stresskomunnikation er især velegnet til disse målgrupper:


  • Styrkelse af kommunikationen i teamet


  • Som en komponent i jeres ledertræningsforløb.


  • Udvikling af jeres medarbejderkompetencer i forhold til at skabe fokus & forståelse af vigtigheden af den vigtige dialog om trivsel og stress i en hverdag, hvor alle har travlt. 

Træn organisationen i værktøjer til at tage trivsels- & stress dialogen

NORBYE

Horsemosevej 11, DK-4100 Ringsted / Mobile: +45 6053 7060 / E-mail: mail@norbye.dk / Cvr: 36329599


SKYPE: mariannedepaolinorbye / Linkedin: MarianneNorbyedePaoli / Company Linkedin: NORBYE / Facebook: NORBYE

Copyright © All Rights Reserved