Ressource Profil

NORBYE

PSYKOLOGISK PARTNER


RESSOURCE PROFIL

I en travl hverdag er det vigtigt, at vi er i stand til at performe og samtidig værne om vores helbred, så vi kan blive ved med at præstere. Der er ingen hurtig løsning til dette mål, derimod kræver det en god portion selvindsigt og et konstant fokus, hvis vi skal være i stand til at håndtere udfordringer og forandringer uden, at det fører til mistrivsel hos os selv og i vores omgivelser.


Ressource Profilen giver  en selvindsigt, som kan omsættes i dagligdagen til at skabe sunde vaner, og som gør ledere og medarbejdere bedre i stand til at klare forandringer og usikkerhed uden stressbelastninger.


Profilen giver med dens feedback, opmærksomhedspunkter, ressourcespind samt udviklingsplan lederen og medarbejderen mulighed for at tage et ansvar og reelt set skabe en forebyggende sund adfærd.


Ressource Profilen er især velegnet til disse målgrupper:


  • Udvikling af sund lederadfærd til ledere med personaleansvar. Velegnet til både erfarne og yngre ledere, eller som en del af udviklingen af ledergrupper.


  • Effektiv og hurtig hjælp til medarbejdere, der ønsker et sundere arbejdsmønster. Velegnet til enkelte medarbejdere fx til medarbejdere med et begyndende usundt arbejdsmønster eller som et individuelt medarbejderudviklingstilbud.


  • Styrkelse af de individuelle og fælles ressourcer i teams. Velegnet til styrkelse af travle teams, eller til teams, som har en forhistorie med et eller flere stress-tilfælde.


 

 

ET UNIKT UDVIKLINGSVÆRKTØJ, DER GIVER STYRKET INDSIGT TIL BEDRE AT HÅNDTERE HVERDAGENS KRAV!

NORBYE

Horsemosevej 11, DK-4100 Ringsted / Mobile: +45 6053 7060 / E-mail: mail@norbye.dk / Cvr: 36329599


SKYPE: mariannedepaolinorbye / Linkedin: MarianneNorbyedePaoli / Company Linkedin: NORBYE / Facebook: NORBYE

Copyright © All Rights Reserved