Livsudfordringer

NORBYE

PSYKOLOGISK PARTNER


LIVSUDFORDRINGER

DER ER EN VEJ VIDERE

Jeg tilbyder   individuelle samtaler   i forbindelse med   håndtering af udfordringer i dit liv.


I løbet af et livsspænd oplever vi alle én eller flere kriser og af mindre eller større karakter, men uanset hvordan vi rammes, er det vigtigt, at vi har fokus på at komme igennem livsudfordringen, og ikke blot uden om det, som opleves utrygt, negativt eller truende. Når vores sædvanlige copingstrategier ikke længere fungerer, kan det være nødvendigt at få den rette hjælp og støtte  til at komme  styrket videre i vores liv.


Hvad der udløser en krise er meget forskelligt  fra person til  person. Jeg beskæftiger mig med  individuelle psykologiske samtaler relateret til følgende sepcialeområder:


  • Skilsmisse 
  • Arbejdsløshed   
  • Nyt kapitel i livet -  at få børn, ny uddannelse, nyt job, pension, etc.
  • Identitetskrise


FORLØB

Større livsudfordringer opstår, når du oplever en omvæltende eller livsændrende situation, som påvirker dig psykisk og/eller fysisk i en sådan grad, at det påvirker  dit velbefindende   og din livsglæde negativt. Du mærker måske, at energien forsvinder, at du har problemer med at sove eller koncentrere dig, at du overvældes af følelser som frustration, tristhed, håbløshed, vrede og afmagt, der alle er naturlige reaktioner i krisesituationer, men som kan være vanskelige og forvirrende selv at skulle håndtere.


I situationen er det vigtigt, at vi får den nødvendige støtte fra eksempelvis kollegaer, venner og familie, men nogle gange kan der også være brug for at  vende sine følelser og tanker  med en professionel. Gennem samtale med mig får du hjælp til at sætte ord på, hvordan du oplever din livssituation og de deraf følgepåvirkninger, ligesom vi arbejder med din erkendelse og accept. Dette er et afgørende skridt for at kunne komme videre  og bruge livsudfordringen som en positiv forandringsproces i dit liv, men også i forhold til styrkelse af din  psykiske sundhed.


Forløbet skræddersyes til dig og din  situation, og vil typisk indeholde samtaler fordelt med intervaler over en længere periode. Alt afhængig af  din aktuelle situation kan det være nødvendigt  at starte op med hyppige samtaler i de første par uger.


PRAKTISK INFORMATION & KONTAKT

Jeg tilbyder individuelle psykologiske  samtaler .

Samtalerne tager udgangspunkt i dig og dine behov og hvor jeg giver dig et personligt rum med den nødvendige opmærksomhed og rådgivning i forhold til den situation, som du har brug for hjælp og vejledning til.


Samtalerne afholdes som udgangspunkt i dagtimerne i lokalerne på adressen: Horsemosevej 11 i Ringsted elleri form af online sessions via  live video eller telefonsessions.

NORBYE

Horsemosevej 11, DK-4100 Ringsted / Mobile: +45 6053 7060 / E-mail: mail@norbye.dk / Cvr: 36329599


SKYPE: mariannedepaolinorbye / Linkedin: MarianneNorbyedePaoli / Company Linkedin: NORBYE / Facebook: NORBYE

Copyright © All Rights Reserved