Konsultation

KONSULTATION - på adressen i Ringsted eller online

Jeg arbejder ud fra den tankegang, at vi er i lære som menneske, og at i processen med at finde mening, værdi og motivation i vores liv kan der være behov for hjælp til at udvikle og mobilisere de nødvendige ressourcer, der skal til for at løse udfordringer og problemer.

For at det enkelte menneske kan tage ansvar for egen udvikling, er det vigtigt at styrke kendskabet til den indre motivation, egne styrker og udfordringer, hvilket er en vigtig bestandel i min tilgang.


Gennem samtale skabes overblik og refleksion til at se muligheder frem for begrænsninger. Sammen arbejder vi med det, der fylder mest hos dig, og inddrager situationer, tanker, følelser og adfærd. Samtalerne kan kombineres med forskellige øvelser og redskaber, der tilpasses dine behov.


Jeg anvender forskellige behandlingsmetoder, men er særligt inspireret af kognitiv terapi. I den kognitive terapi arbejder vi sammen om at undersøge, udfordre og omstrukturere dine fastlåste eller negative tankemønstre (f.eks. bekymringer, selvbebrejdelser, negativ coping, etc.) for at skabe en indre ro, styrke dine mentale vaner samt opbygge selvtillid og selvværd til bedre at kunne forstå og acceptere dig selv.


Jeg lægger stor vægt på at møde dig med nærvær, tillid og empati, så rammerne for en god relation kan skabes. Det er vigtigt, at det føles trygt for dig at dele dine tanker og følelser med mig. Jeg har tavshedspligt, og det betyder, at alt hvad vi taler om, bliver behandlet fortroligt.

PRAKTISK INFO

En samtale i konsultationen har  en  varighed på  60 minutter, men ved online video sessions og telefonsessions er det muligt at vælge mellem: 30 minutters, 45 minutters og 60 minutters samtaler. 


Ventetid:

Bemærk, at jeg ikke har ydenummer, så derfor er det ikke muligt at få tilskud fra den offentlige sygesikrng. Til gengæld har jeg kort ventetid.


Priser:

Kontakt venligst Marianne Norbye de Paoli på mail@norbye.dk eller på telefon 6053 7060 for at høre nærmere om priser.


Betaling:

Kontant ved fremmøde eller med Mobile Pay. Jeg tager ikke imod dankort!

Ved online/video samtaler: Mobile Pay inden samtalens afholdelse eller bankoverførsel senest dagen før afholdelse af samtalen.  (Husk at opgive  dit fulde navn).


Afbud:

Bliver du forhindret i at deltage i samtalesessionen, skal du melde afbud senest 24 timer inden samtalens start. Ved afbud mindre end 24 timer før den aftalte tid, forbeholder jeg mig ret til at opkræve fuldt honorar for den pågældende samtale.


Samtaler i konsultationen:

Samtalen afholdes på følgende adresse med mindre andet er aftalt:

Horsemosevej 11,  4100 Ringsted

Konsultationen har  egen indgang, og ved ankomsten til adressen bedes du gå ind i gårdhaven, hvor du finder indgangen og et lille venteværelse. 


Online / video samtaler:

Samtalerne afholdes som videosamtaler eller som telefonsessions.  Bemærk, at det er muligt at bestille aftentider.

Det kræver blot, at  du har en computer, tablet eller en telefon samt en god internetforbindelse (Manglende eller ustabil forbindelse er uden for mit ansvar. Hvis samtalen må aflyses grundet tekniske problemer, finder vi en anden tid).

Læs mere om online samtaler  her >>


Kontakt:

Ring gerne / skriv og hør nærmere om, hvem jeg er og hvordan jeg arbejder.

Kontakt mig venligst på telefon 6053 7060 (opkald eller sms) eller mail@norbye.dk, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


NORBYE

Horsemosevej 11, DK-4100 Ringsted

Telephone: 60537060 - E-mail: mail@norbye.dk

Cvr: 36329599


SKYPE: mariannedepaolinorbye

Linkedin: MarianneNorbyedePaoli / NORBYE

Facebook: NORBYE


Copyright (C) All Rights Reserved