Foredrag & Workshops

NORBYE

PSYKOLOGISK PARTNER


FOREDRAG & WORKSHOPS

FORMIDLING AF VIDEN OG VÆRKTØJER

NORBYE samarbejder gerne med institutioner og foreninger vedrørende et større fokus på autisme - herunder styrkelse af forældre / pårørende rollen.


I samarbejde med blandt andet  Landsforeningen for Bedre Psykiatri  arrangeres en række foredrag  med fokus på mestringsstrategier til forældre / pårørende.


Er I en virksomhed /  skole /  forening, som ønsker et skræddersyet  foredrag eller en workshop, er I velkommen til at kontakte NORBYE for at høre nærmere om mulighederne.

BOOK ET ARRANGEMENT


Autismebjerget 

- Mestringsstrategier til forældre til

børn & unge med autismeAt være forældre til et barn eller ung med autisme stiller store krav til forældrene i hverdagen og ikke mindst til håndteringen af den stress, der følger med, når man har autismen tæt inde på livet.


Foredraget retter sit fokus mod forældrenes egenomsorg, og beskæftiger sig med den følelsesmæssige belastning det er at være forældre til et barn eller ung med autisme. Deltagerne vil blive introduceret for og guidet igennem Autismebjerget og dets mange dale, for at få en større forståelse for de tanker og følelser, der følger med forældrerollen ligesom der vil være en introduktion til forskellige mestringssstrategier.


Foredraget vil ligeledes berøre vigtigheden af, at de nære omgivelser støtter familier med et barn eller ung med autisme.


MÅLGRUPPE: 

Forældre til børn og unge med autisme samt pårørende til familier med autisme.QUICK GUIDE I COPING

- MESTRINGSSTRATEGIER TIL ALLE, NÅR HVERDAGENS KRAV SKAL HÅNDTERES


Foredraget beskæftiger sig med viden om stress og om forskellen på travlhed og stress, samt hvordan vi i en travl hverdag kan blive bere til at cope eller mestre krav, usikkerhed og forandringer.


Deltagerne  vil blive introduceret til  forskellige mestringsstrategier og med det formål at blive bedre i stand til at spotte egne mestringsstrategier for også at kunne effektivisere og optimere ens egen stresshåndtering.


 

MÅLGRUPPE: 

Foredraget er for alle, som gerne vil have et større kendskab til alt det, som ligger imellem begreberne travlhed og stress og som ønsker en større forståelse for, hvad man selv kan gøre for at   håndtere hverdagens belastninger bedre, således at det ikke fører til stress.NORBYE

Horsemosevej 11, DK-4100 Ringsted / Mobile: +45 6053 7060 / E-mail: mail@norbye.dk / Cvr: 36329599


SKYPE: mariannedepaolinorbye / Linkedin: MarianneNorbyedePaoli / Company Linkedin: NORBYE / Facebook: NORBYE

Copyright © All Rights Reserved