Foredrag & Workshops

FOREDRAG OG WORKSHOPS - formidling af viden & værktøjer

Jeg samarbejder gerne med institutioner og foreninger vedrørende et større fokus på autisme - herunder styrkelse af forældre/pårørende rollen.


I samarbejde med blandt andet Landsforeningen for Bedre Psykiatri arrangeres en række foredrag  med fokus på mestringsstrategier til forældre/pårørende.


Er I en virksomhed, skole eller forening, som ønsker et skræddersyet foredrag eller en workshop, er I velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om mulighederne.


Er I en virksomhed, som har lyst til at støtte et godt formål, så har I mulighed for det ved at tilbyde lokale og forplejning, så sørger jeg for at sætte et foredrag op, invitere deltagere og samtidig promovere jeres virksomhed.

DET SIGER DELTAGERNE:


”Mange tak for et virkelig relevant foredrag i aftes. Meget genkendelige følelser og problemstillinger, som du berørte.”

 

”Tak for er godt foredrag i går. Masser af ting som jeg kunne nikke genkendende til.”

 

”Tak for et godt foredrag. Det kan være fint at høre, hvordan vi i virkeligheden er mange, som kender til autisme-hverdagens vilkår. 

Jeg synes det var en god oversigt du havde lavet over de forskellige dale, og de forskellige strategier, som man kan benytte for at komme op igen.”

 

”Tak for et rigtig godt foredrag. Glæder mig til at modtage dine slides og reflektere over alle de mange gode ord.”

 

”Det var et super godt og brugbart foredrag du holdt, med mange gode eksempler. Det gav rigtig god mening for mig.”

 

”Gode og relevante temaer, du behandler. Jeg håber at få lejlighed til at høre dig en anden gang.”

BOOK ET ARRANGEMENT


Autismebjerget 

- Copingstrategier til forældre til

børn & unge med autismeAt være forældre til et barn eller ung med autisme stiller store krav til forældrene i hverdagen og ikke mindst til håndteringen af den stress, der følger med, når man har autismen tæt inde på livet.


Foredraget retter sit fokus mod forældrenes egenomsorg, og beskæftiger sig med den følelsesmæssige belastning det er at være forældre til et barn eller ung med autisme. Deltagerne vil blive introduceret for og guidet igennem Autismebjerget og dets mange dale, for at få en større forståelse for de tanker og følelser, der følger med forældrerollen ligesom der vil være en introduktion til forskellige copingstrategier.


Foredraget vil ligeledes berøre vigtigheden af, at de nære omgivelser støtter familier med et barn eller ung med autisme.


MÅLGRUPPE: 

Forældre til børn og unge med autisme samt pårørende til familier med autisme.QUICK GUIDE I COPING

- MESTRINGSSTRATEGIER TIL ALLE, NÅR HVERDAGENS KRAV SKAL HÅNDTERES


Foredraget beskæftiger sig med viden om stress og om forskellen på travlhed og stress, samt hvordan vi i en travl hverdag kan blive bere til at cope eller mestre krav, usikkerhed og forandringer.


Deltagerne  vil blive introduceret til  forskellige mestringsstrategier og med det formål at blive bedre i stand til at spotte egne mestringsstrategier for også at kunne effektivisere og optimere ens egen stresshåndtering.


 

MÅLGRUPPE: 

Foredraget er for alle, som gerne vil have et større kendskab til alt det, som ligger imellem begreberne travlhed og stress og som ønsker en større forståelse for, hvad man selv kan gøre for at   håndtere hverdagens belastninger bedre, således at det ikke fører til stress.NORBYE

Horsemosevej 11, DK-4100 Ringsted

Telephone: 60537060 - E-mail: mail@norbye.dk

Cvr: 36329599


SKYPE: mariannedepaolinorbye

Linkedin: MarianneNorbyedePaoli / NORBYE

Facebook: NORBYE


Copyright (C) All Rights Reserved